We’re Married !!!!

postceremony2
We did it !!! The day went a little blurry but we had lots lots lots of fun !

We’d like to especially thank these people for making our wedding a success :

1. Our parents!
Tidak mudah membantu mengkoordinasikan segala sesuatunya , dan terimakasih karena telah memahami dan menerima segala ide-ide gila kami dengan besar hati hueuhueuehe.

2. Emile, Yanti, and Irene !
The crazy threes who stood by me through it all! Thank you for all your assistance and patience. Mereka adalah tiga orang tercapek setelah kami dan orangtua kami! Begitu tiba di Magelang, yang mereka lakukan adalah membantu Sandy mendekorasi dengan sabar membuka pompoms yang masih dalam keadaan terlipat dan memasang tali-tali. Kemudian masih harus membantu Sandy memasang nomor-nomor meja. Menyiapkan suvenir untuk anak-anak, menyiapkan snacks untuk meja tamu, membantu acara teh-pai, dan lain lain… ck ck ck … We won’t be able to make it without you !!
me_andthegirls_smaller

3. Family members and relatives that helped coordinating everything!
Our wedding was one of the “it takes a village” wedding. We didn’t hire any wedding planners/coordinator so everything has to be done by ourselves. There were so many people involved! One aunt was delivering the hand bouquets and corsages, another made sure everything was well prepared in the temple, more aunts and uncles acted as ushers, cousins as receptionists. And Erwin’s grandma prepared us the tangyuen(sweet round deserts) to be eaten the night before the wedding! We felt very touched by all the lovely gestures !

Ronde buatan Oma: Sandy makan sejumlah umur Erwin dan Erwin makan ronde sejumlah umur Sandy. Untung dibuatnya kecil-kecil…
ronde

4. Richard !
Hahaha like what he always said, I owed him a lot! He wasn’t just the toaster for the wedding, he also coordinates the transport for all of our friends, and … hmm …he was also a prank ?? Long story, we’ll tell you about this soon !

5. Jeff the Flower(Bubble) Boy !
This role clearly suits him ! Thank youuu !!
morning_jeff_thebubbleboy

6. Michael James Edward
Our backup photographers hehhehe , thank you for helping documenting our day !!!

7. All of our friends and relatives

Jeff, Nelson and Ron – Thanks for traveling all the way from San Francisco. These three friends of ours had to survive the cultural shock, a ride on bajaj, Jakarta’s traffic jam, potentially dirty food and all that. Poor Ron didn’t survive that well, on our wedding day, he had a severe case of food poisoning =( .
ron_nelson_jeff

Hari – Thank you for traveling from Malaysia for our wedding !!
Hope you had a great time in Indonesia. Thankfully, Malaysia and Indonesia’s cultural distance isn’t that bad. Indonesia has dirty food, Malaysia has dirty food too. Haha !

Hari is the one seen wearing batik here ! The hot Malaysian !
weddingreception2

Kevin and Icha
Although they’re still in Indonesia, the distance travelled by Kevin and Icha actually exceeds that of Hari ! Kevin and Icha lives in Manado, east Indonesia. So yayyy for them !! Terimakasih banyak ya !!!!

Andre Albert aka Pong2
Yayy !!! Thanks for being there with us !! Haha kena jadi korban sulapannya erwin pula !

My friends from GABVEG – Vihara Ekayana Grha
Renting a car from Jakarta, they brave the 12 hours journey to Magelang. And they manage to arrive in the morning ceremony !! Thank youuuuuu !!!!

Pamela and family
Sahabat Sandy sejak SMP sampe sekarang, mereka dateng ke wedding kami dengan jalur darat dari Surabaya – Semarang hingga akhirnya Magelang ! Whoooaaa !!

Tan Thing Heng and her sister
Hihihi satu lagi yang harus jauh-jauh dateng dari Jakarta !! Thank youuu !!

Rekan-rekan dari President University
yang takterkira jumlahnya, hahaha untung bisnya masih cukup ! Terimakasih banyakkk !!
Oh ya, students yang telah membantu membuat pompom juga dateng semua ! wowww !!! Seru deh =), pasti hepi juga karena melihat pompoms warna warni ikut beraksi!
weddingreception_masks2

Siu Hwa Ah Yi
Yang telah menyumbangkan 3 lagu dan menghibur semua tamu dengan aksi panggungnya !

Semua keluarga yang sudah jauh-jauh datang
Erwin’s family made all effort to come from Jakarta, Bandung, Kudus, etc. While Sandy’s family braced the long journey from East Java.

8. Vihara Mendut
Special thanks to our officiant, Pandita Madya Sudharmi.

9. The Super Wedding Vendors

Catering -Restoran Pancoran , Magelang
Venue – Gedung Achmad Yani
Our videographer and photographer is super great! Sabar sekali menghadapi pengantin edan kayak kami haha.
Videographer – Gloria Video, Magelang (cp: Michael 0815 6701 132)
Photographer – Puri and Friends, Yogyakarta (cp: Puri 0815 9920 218)
Wedding ring – Armada Mas, Yogyakarta (cp : Pak Bambang 0812 2710 289)
Decor – Lip Tung, Magelang (cp: Oom Liptung 0812 294 2340 )
Gedung A.Yani yang tembok dan langit-langitnya lumayan jelek disulap jadi keren ! Thank you ! Tidak itu saja, Oom Liptung juga membuat bouquets, corsages, mendekor mobil pengantin dan kamar pengantin. Bener-bener all-rounder. Kalau tidak ada dia pasti sudah pusing kami. Staff beliau juga dengan sabar membantu kami memasang pompoms! yayy !!
Makeup – Sarinah Bridal (cp: Tante Sien Lan 0816 4226 229)
Setelah ketakutan kalo makeupnya bakal menor, haha ternyata tante Sien Lan tidak mengecewakan. Kuncinya emang kitanya harus bener2 berani bilang apa yang diinginkan. Waktu test makeup, memang saya ngga gitu suka hasilnya. Untungnya pas hari H, hasilnya ok banget.
Mobil Pengantin – Peng Hwat, Magelang ( 0293 558 7973)
Cake – Listy Cakes Yogyakarta
Souvenirs – Topeng dari Toko Laris Jaya- Pasar Pagi Mangga Dua.
Undangan – Media Sablon Cikarang, cetaknya di Kimlu, Jababeka .
Dress – Ceremony ~ dijahit oleh Ms Hanny dari Hanny Fashion (ITC Mangga Dua, lt 1 Blok B40), Teh Pai ~ dijahit oleh Tante Meilan Magelang , Resepsi ~ dari butik di Midvalley Megamall , Kuala Lumpur.
Erwin’s Suit – Mode Indonesia , Pasar Baru Jakarta.
Cupcakes – Sofia Ristanty , Mommy Cakes Yogyakarta
Cake topper – Ika Kurnia, Bekasi.
MC , singers , sound system – Legenda Entertainment, magelang (cp: Feby 0812 295 7256 )
Last but not least ….
Lion Dance – SEMBILAN NAGA, MAGELANG (cp: Ci Kuo Jien dan Ko Jimmy 0888 286 1222 )

Phew …. more about our wedding soon…

Advertisements

2 Responses

  1. Sandy, you looked so beautiful wow..Congrats to you both ๐Ÿ™‚

    Wish you both happiness forever. thanks for the link ๐Ÿ™‚ Come visit us when you get the chance la..hehe ๐Ÿ˜›

    All the best,
    Lynn

  2. Thanks lynn !! Yea, i’d like to visit Australia again !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: