Groom’s Brigade

Erwin actually has 2 groomsmen and 1 best man. Most of them are quite camera shy, so we only get one person who doesn’t mind his picture being gawked by hundreds (billions?) of Internet viewer. So ladies and gentlemen , this is Nugie the Groomsman !
nugie2
Name : Nugroho
Occupation : Full time PU student !

Ganteng kan ? ^^

Advertisements

Meet the Bride’s Brigade – Part 3

THE FLOWERBOY !

Flowerboy’s duties include: shooting bubble gun, act cute throughout the day, and making cute poses during photo sessions 🙂 !

jeff_juice

Name : Jeff

Hobbies: Traveling and burritos

Occupation: Web application engineer ( recently promoted to Senior engineer ^^ )

Status: Single and VERY very available

The Bride’s Brigade part 2

Parnographers

The task of parnographers is to document all sorts of paranoia that happen leading to, during and after the wedding ! Saking susahnya, kita harus mencari orang-orang yang benar-benar berbakat.

Parnographer #1

richard1

Name: Richard Rich

Occupation: Lecturer in a very hip private college

Hobbies: photography, photography

Status: Single but not available

Parnographer #2

mike

Name: Michael James Edward

Occupation: Network Engineer

Hobbies: photography and cars

Status: Single and very available !

Bouncer of honor

His job is to ensure security throughout the wedding process ^^. He has the right to deny access to the wedding venue !

pong2

Name: Andre Albert ( The left one -in the pic)

Occupation: He’s being paid for looking at others’ work

Hobbies: doing all non-noisy things (???)

Status: Will be married someday, somewhere …


Introducing the Bride’s Brigade

Teman – teman dan para pembaca sekalian, sekarang tiba waktunya kami memperkenalkan para cewe-cewe yang manis ini. Dengan hati lapang, pikiran jernih dan akal sehat mereka telah bersedia untuk menjadi anggota brigade Sandy haha ^^.

Pengapit Utama – Maid of Honour

yanti

Nama / Name : YANTI

Pekerjaan / Occupation : Yang ada hubungannya sama accounting / Accounting-related matters

Hobi / Hobbies : Jalan-jalan, tukar pikiran (hehe ngobrol maksudnya), kenalan / Traveling, discussing( gossiping) and making new friends.

Status / Status : SINGLE

Komentar dari Sandy / Sandy’s comments:

Yanti adalah salah satu temen saya yang paling bisa diandalkan, biarpun sering ngaret. Satu lagi alasan kenapa dia menjadi Maid of honor adalah -> ngurusin wedding orang lain adalah hobi dia, sudah berapa banyak wedding yang telah dibantu oleh Yanti ? Berapa banyak makanan yang dikonsumsi Yanti saat test food? Hanya beliau yang tahu jawabnya.

Pengapit no. 1 – Bridesmaid no. 1

irene

Nama / Name : Irene “MANIS” Jahja / Irene “THE SWEET” Jahja

Pekerjaan / Occupation : Menteri Keuangan sebuah perusahaan swasta / Finance minister at some company

Hobi / Hobbies : Makan dan tidur /Eating and sleeping

Status / Status : SINGLE but not available

Komentar dari Sandy / Sandy’s comments:

One of my craziest friend ever. Gila, narsis, dan sangat gemar difoto. Kenarsisannya konon timbul setelah dia menyadari bahwa dia sangat manis. Hasilnya bisa dilihat lewat foto di bawah ini:

irene2 Muaniiissss ngga sih?

Pengapit no. 2 – Bridesmaid no. 2

emil

Nama / Name : Emile

Pekerjaan / Occupation : Bankir/ Banker

Hobi / Hobbies : Belanja, jalan-jalan, masak, dll / Shopping, traveling, cooking, etc

Status : Jomblo-jomblo bahagia / HAPPILY SINGLE

Komentar dari Sandy / Sandy’s comments:

Temen gw yang baik hati, manis dan tidak sombong. Kayaknya dia bisa jadi errr.. semacam penyeimbang, kalau-kalau yang lainnya udah mulai kumat edannya, secara the bride herself suka agak terlalu heboh. Emil ini our mother figure sih, paling wise di antara yang wise-wise (Sandy,Yanti, Irene, dll). Kekekekkee !

Coming up next =====>> Richard, Mike, and Andre !!